ELKE 2E KAART CADEAU

Exclusief bij Margriet; elke 2e kaart cadeau voor The Bodyguard!

Na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers, neemt The Bodyguard met trots afscheid! Helaas moet deze hitsensatie stoppen en is verlenging écht niet meer mogelijk.

Bestel nu je tickets voor The Bodyguard in Beatrix Theater Utrecht bij de Musical & Theater Club van Margriet en je ontvangt elke 2e kaart cadeau!

Over The Bodyguard de Musical

Als je de film ooit gezien hebt vergeet je het bijzondere verhaal van The Bodyguard natuurlijk nooit meer. Over hoe Whitney Houston de popster Rachel Marron speelt en beschermd wordt door bodyguard Frank Farmer, gespeeld door Kevin Costner. Romantiek, passie en bloedstollende spanning wisselen elkaar continu af, waardoor je helemaal opgaat in het bijzondere liefdesverhaal.

Eerbetoon aan Whitney Houston

Behalve een herbeleving van een prachtige film is The Bodyguard de Musical natuurlijk ook een eerbetoon aan Whitney Houston. De zangeres overleed in 2012 en liet daarbij een schat aan prachtige muziek achter. Een erfenis die bij Romy Monteiro en April Darby in goede handen is, want hun soulvolle stemmen zijn van een grootsheid die niemand onberoerd laat. Je gaat het zelf horen met nummers als:

  • I Will Always Love You
  • One Moment In Time
  • I Wanna Dance With Somebody
  • Run To You

Cast vol toptalenten

Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om in de voetsporen van Whitney Houston te treden. De Nederlandse uitvoering van The Bodyguard boft dan ook met Romy Monteiro en April Darby voor de rol van Rachel Marron. Avond aan avond zingen ze de sterren van de hemel en bezorgen het publiek keer op keer kippenvel. Het Algemeen Dagblad schreef daarover: “De hoge Whitney-noot recht in het hart van het publiek.”

Ook de rest van de cast is indrukwekkend. Zo wordt de rol van Frank Farmer onder meer vervuld door Dave Mantel, Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen. Ook GTST-acteur Ferry Doedens heeft inmiddels zijn debuut in The Bodyguard gemaakt. Hij is te zien als Sy Spector, de lichtelijk overspannen PR-man van Rachel.

The Bodyguard de Musical in Nederland: de beste plekken!

Wil jij ook naar The Bodyguard de Musical? In Nederland is de voorstelling te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Margriet begeleidt je daarbij ook nog eens naar de beste plekken. We geven je nu elke 2e kaart cadeau en deze aanbieding is geldig voor alle voorstellingen!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 55 00 262.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e en 2e rang voorstellingen op dinsdag t/m zondag t/m 16 juli 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen en kortingen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht