€ 15,- KORTING PER TICKET

Jesus Christ Superstar in Nederland: nu €15 korting!

Ja ja, je leest het goed: Jesus Christ Superstar in Nederland! Een mooie verrassing voor wie dacht dat het na de afscheidstournee van 2017 echt was afgelopen. Op verzoek van vele fans én hoofdrolspeler Ted Neeley komt de wereldberoemde rockopera namelijk nog één keer terug naar Nederland. Deze bijzondere toegift vindt plaats tijdens Pasen 2018 in de AFAS Live te Amsterdam.

Ook naar de musical Jesus Christ Superstar in Nederland? Bestel dan nu je tickets bij onze Theaterclub en je krijgt ook nog eens € 15,- korting per kaartje!

Een adembenemende voorstelling

Jesus Christ Superstar is natuurlijk vooral beroemd geworden dankzij de gelijknamige film uit 1973. Maar ook live in de theaters is deze rockopera een waar spektakel. Dat komt door het prachtige decor, maar zeker ook door de muziek. Die wordt in de AFAS Live zelfs door een compleet orkest uitgevoerd.

Ted Neeley is opnieuw Jezus

Een voorstelling van Jesus Christ Superstar is natuurlijk niet compleet zonder Ted Neeley. De Amerikaanse acteur schitterde al in de hoofdrol van de originele film. Sindsdien heeft hij met de musicalversie grote indruk gemaakt op fans over de hele wereld. Alleen al in Nederland zagen maar liefst 150.000 mensen deze schitterende voorstelling!

Voor een onvergetelijke Pasen

De timing van de terugkeer van deze musical is natuurlijk wel heel bijzonder. Want hoe vaak krijg je nu de kans om Jesus Christ Superstar te zien tijdens het paasfeest? Rondom Pasen 2018 worden er in totaal 7 voorstellingen gegeven. Een unieke kans om dit familiefeest onvergetelijk te maken!

Met €15 korting naar Jesus Christ Superstar in Nederland

Alsof de terugkeer van deze musical al niet genoeg is maken we Pasen 2018 nóg mooier voor je. Als je namelijk nu je kaartjes bestelt bij onze Theaterclub profiteer je van een exclusieve aanbieding. Je gaat dan met maar liefst € 15,- korting per kaartje naar Jesus Christ Superstar in Nederland!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten