TICKETS VANAF € 59,85*
DINER- ARRANGEMENT € 16,50

Kaarten voor Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen

De Margriet Theaterclub neemt je mee diep de Afrikaanse jungle in voor het verhaal van Disey’s The Lion King.

Een van ’s wereld meest geroemde musicals is exclusief te zien in het Circustheater in Scheveningen. Bestel dus snel je kaarten voor Disney’s The Lion King en beleef een middag of avond om nooit te vergeten!

Bestel nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet!

Het verhaal van Disney’s The Lion King

De show vertelt het verhaal van het leeuwenwelpje Simba. Simba kan niet wachten tot hij koning wordt en hoopt dat hij net zo moedig zal worden als zijn vader Mufasa. Helaas gooit zijn gemene oom Scar roet in het eten; hij grijpt de macht en verbant Simba naar de jungle. Daar maakt hij nieuwe vrienden, leert hij wijze levenslessen en groeit naar volwassenheid. Dat is het moment dat hij zich realiseert dat hij de troon moet opeisen en Scar zal moeten verslaan.

Muziek die raakt

Niet alleen het verhaal, maar ook de muziek in The Lion King is van ongekende klasse. Het beroemde duo Elton John en Tim Rice verzorgde samen met de Zuid-Afrikaanse componist Lebo M de muziek en songteksten voor Disney’s The Lion King en schreef geschiedenis met hits als ‘Can you feel the love tonight’, ‘Hakuna Matata’ en ‘Circle of Life’. Niet meezingen is bijna onmogelijk.

Naar keuze: burgermenu in Le Cirque voor maar € 16,50

Ontspannen genieten en zonder haast op tijd voor de voorstelling. Le Cirque, gelegen op het Circusplein in het AFAS Circustheater, is de perfecte locatie om voor de musical te dineren.

Het menu biedt de keuze uit 3 heerlijke burgers met huisgemaakte friet:

  • Beefburger met zuidafrikaanse BBQ saus, ui, augurk en spek – op een harde witte bol
  • Zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige frisée sla, ui en tomaat – op een brioche bol
  • Kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla – op een donkere bol
  • Koffie of thee na

Je kunt het menu vrijblijvend bijboeken voor maar € 16,50 p.p.

Boek dus nu kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek een diner-arrangement in Le Cirque erbij voor een compleet avondje uit!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0262.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten