GRATIS RANG- UPGRADE

Tickets voor On Your Feet! met gratis rang-upgrade!

On Your Feet! is in het Beatrix Theater in Utrecht te zien! Een bruisende voorstelling boordevol Latin-pop hits van één van de grootste artiesten van de laatste decennia.

On Your Feet! gaat 29 oktober in première en bij de Theaterclub van Margriet ontvang je nu een gratis rang-upgrade op geselecteerde voorstellingen in november en december! Jij geniet dus van één van de eerste voorstellingen met uniek voordeel.

Het publiek is razend enthousiast en de eerste reacties zijn veelbelovend. Bekijk hier alvast wat de eerste bezoekers ervan vinden. Boek nu en The Rhythm is Gonna Get You!’

“De publiekslieveling van dit musicalseizoen” **** Volkskrant
“Glorieus” Telegraaf
“Super strakke showdans” NRC

The Rhythm is Gonna Get You!

Stilzitten bij On Your Feet! de Musical is eigenlijk onmogelijk. Tijdens de voorstelling hoor je namelijk de ene na de andere wereldhit van Gloria Estefan. Natuurlijk “The Rhythm Is Gonna Get You”, maar ook swingende songs als “Get On Your Feet”, “Dr. Beat”, “Conga” en “1-2-3-”. Een avond vol muzikale hoogtepunten zoals je nog nooit hebt meegemaakt!

Gloria’s leven als rode draad

Naast de muziek is er ook aandacht voor het leven van Gloria Estefan. En dat van haar man Emilio, want zonder hem was het maar de vraag of haar successen net zo groot zouden zijn geweest. De twee hadden al vroeg een bijzondere chemie op zowel persoonlijk al muzikaal vlak. Dat leidde tot talloze hits, 100 miljoen verkochte albums en een bijzonder levensverhaal.

Een cast met soepele heupen

Op de muziek van Gloria Estefan moet natuurlijk energiek gedanst worden. Dat vraagt nogal wat van de acteurs, die naast een goede stem dus ook nog eens over soepele heupen moeten beschikken. Die hebben de producenten gelukkig gevonden in sterren als Vajèn van den Bosch (Gloria Estefan) en Jim Bakkum en Tommie Christiaan (afwisselend in de rol van Emilio Estefan).

Bestel nu je tickets voor On Your Feet! met een gratis rang-upgrade

Als opvolger van The Bodyguard belooft On Your Feet! hét nieuwe musicalsucces van Nederland te worden. Zorg er dus voor dat je niet achter het net vist en bestel vandaag nog je tickets voor On Your Feet! in het Beatrix Theater. Kaartjes bestel je nu met een gratis rang-upgrade. Dat wil zeggen; je koopt een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket of een 2e rang ticket voor de prijs van een 3e rang ticket!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0262.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten