€ 15,- VOORDEEL PER TICKET

Tickets voor de musical On Your Feet! met € 15,- voordeel bij Margriet

De musical On Your Feet! is te zien in het Utrechtse Beatrix Theater! Een swingende voorstelling over het leven van Gloria Estefan, haar man Emilio en natuurlijk de legendarische muziek die ze samen maakten. Zonder twijfel een avond die je nooit meer zult vergeten!

Heb je nog geen kaarten voor de musical On Your Feet? Geen probleem, deze kun je nu namelijk bij Margriet met €15,- voordeel per toegangskaart bestellen! Geldig op alle voorstellingen t/m maart 2018.

“De publiekslieveling van dit musicalseizoen” **** Volkskrant
“Glorieus” Telegraaf
“Super strakke showdans” NRC

Are you ready to party?

Het dak gaat er af bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is onmogelijk! Het ritme en de onweerstaanbare dans krijgen je hoe dan ook te pakken. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm is gonna get you’. De musical die bruist van energie is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek nu je kaarten en feest mee!

Hits, hits en nog meer hits!

On Your Feet! is wat ze noemen een jukebox musical, een voorstelling waarbij je de ene na de andere hit hoort. Dit is dus een unieke kans om haar grootste hits eindelijk weer eens live te horen.

Het is dan ook indrukwekkend hoe goed Vajèn van den Bosch in de huid van Gloria kruipt en haar nummers zingt. Van “Dr. Beat” tot “1-2-3-“ en van “Conga” tot “Rhythm Is Gonna Get You”, je hoort ze allemaal voorbijkomen!

Een bijzonder verhaal

De hits kennen we allemaal, maar ook het verhaal achter het succes is fascinerend. We zien in de voorstelling dan ook allerlei bijzondere aspecten uit het leven van Gloria Estefan. Over haar romantische én muzikale relatie met haar man Emilio bijvoorbeeld, die afwisselend gespeeld wordt door Jim Bakkum en Tommie Christiaan.

Maar de minder mooie periodes van haar leven komen aan bod. Zoals een zwaar busongeluk, waarbij de zangeres levensgevaarlijk gewond raakt. Een enorme tegenslag, waar ze dankzij haar doorzettingsvermogen en steun van Emilio gelukkig weer bovenop komt.

Kom ook naar de musical On Your Feet! en ontvang € 15,- voordeel

Je gaat gegarandeerd een fantastische avond vol heerlijke muziek beleven. Leuk met je partner, het hele gezin of voor een ouderwets avondje op pad met je vriendinnen. Koop nu kaarten vanaf € 15,86* per stuk bij Margriet!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0262.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten