TICKETS VANAF € 22,50*

Kaarten voor theatervoorstelling Opvliegers 3!

We zaten er al een tijd op te wachten, maar nu is het definitief: vanaf november is in het theater Opvliegers 3 te zien! De hilarische serie over een groep vriendinnen in de overgang krijgt dan eindelijk een nieuwe opvolger. De avonturen vinden dit keer plaats in New York, waarbij de dames wandelen over Broadway, genieten in Central Park en rondrijden in gele taxi’s.

Kom ook naar het theater voor Opvliegers 3! Voorstellingen zijn door heel Nederland te zien en kaarten bestel je nu vanaf € 22,50* bij Margriet.

Opvliegers in The Big Apple

Het verhaal begint dit keer met een vervelend Facebookfilmpje van zangeres Lydia. De diva heeft weinig trek om in Nederland geconfronteerd te worden met reacties op de gênante beelden en besluit er daarom even tussenuit te gaan. Ze gaat naar Schiphol en stapt daar in het eerste vliegtuig waarin nog een plekje over is. Dat vertrekt naar New York, dus het belooft in ieder geval een bijzondere reis te worden!

Op pad met nieuwe vriendinnen

Aanvankelijk staat Lydia er dit keer alleen voor. Haar vriendinnen hebben drukke agenda’s en kunnen dus niet zo maar hals over kop met haar mee. In het vliegtuig ontmoet ze gelukkig Moniek. Net als haar een vrouw van middelbare leeftijd met wie ze het goed kan vinden. Ook Moniek kent de kwaaltjes die bij het ouder worden horen en heeft daar zelfs nog wel meer last van dan Lydia.

Het lot brengt ze vervolgens ook nog naar hetzelfde hotel in New York. En daar komen ze nog eens twee dames tegen met wie ze New York kunnen gaan verkennen. Zo is daar Joke, een blogger van middelbare leeftijd. Ze is daar samen met haar vriendin Shirley, een kersverse weduwe. Behalve een boel geld heeft zij aan de erfenis ook nog twee oervervelende stiefkinderen overgehouden.

Kaarten voor Opvliegers 3 bij Margriet

De eerdere delen van Opvliegers zorgden voor volle zalen in elk theater. Opvliegers 3 gaat dat ongetwijfeld ook doen, dus als je erbij wilt zijn is het slim om alvast je kaartjes te bestellen. Zoek daarom in de speellijst snel een theater bij jou in de buurt. Je tickets kun je direct bij Margriet bestellen en zijn al verkrijgbaar vanaf € 22,50* per stuk. Alvast veel plezier!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten