TOT 50% KORTING PER TICKET

Aanbieding West Side Story: nu tot 50% korting per kaart!

Wauw, West Side Story komt weer naar Nederland! De beroemde musical is in december 2017 een paar weken in Nederland en het wordt heel bijzonder.

Koop nu je tickets voor West Side Story via de Theaterclub van Margriet en ontvang tot 50% korting!

Je bestelt al tickets vanaf € 35,-*

Naast een cast vol energieke Amerikaanse acteurs komt er namelijk ook een 18-koppig orkest mee om alle muziek live te spelen. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

Profiteer daarom nu van onze speciale West Side Story aanbieding en ontvang tot 50% korting op elk kaartje dat je via onze Theaterclub bestelt. 

De musical der musicals

West Side Story wordt door veel kenners en liefhebbers als de musical der musicals gezien. Het is dan ook zonder twijfel een van de grootste successen van Broadway en de voorstelling toert al sinds de première in 1957 over de hele wereld. En na jaren van afwezigheid is de originele Engelstalige opvoering ook eindelijk weer in Nederland te zien!

Spanning en romantiek in New York

Het geheim van West Side Story? Waarschijnlijk is dat het klassieke liefdesverhaal van Romeo en Julia, dat zich afspeelt op de gevaarlijke straten van New York. We zien hoe de twee bendes van de Jets en de Sharks het tegen elkaar opnemen. Maar als een lid van de Jets verliefd wordt op het zusje van de leider van de Sharks wordt de situatie nog veel gevaarlijker. Een unieke combinatie van spanning en romantiek!

Exclusieve West Side Story aanbieding!

Zo’n bijzondere voorstelling, daar wil je natuurlijk graag bij zijn! Dat snappen we, daarom presenteren we je met veel plezier een fantastische West Side Story aanbieding! Als je namelijk je tickets voor West Side Story bij onze Theaterclub bestelt, krijg je op elk kaartje tot maar liefst 50% korting. Een fantastische voorstelling met extra voordeel, wat wil je nog meer!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0262.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten